Ce inseamna sa iubesti?

Un lucru este cert: fiecare iubeste in felul sau si pentru ca suntem unici, nu exista doua iubiri identice. E posibil ca, dupa o relatie esuata, sa cautam in urmatoarea ceea ce nu am avut in prima sau, paradoxal, sa cautam o persoana “identica” cu cea pe care tocmai am pierdut-o.

Iubirea nu are limite, nu are reguli sau retete demne de urmat.

Iubirea nu se masoara in minute, ore, zile, luni, ani. Iubirea se simte, si ceea ce simtim nu putem exprima in cuvinte.

Multi spun ca timpul le aranjeaza pe toate, timpul ne face sa ne vindecam si sa iubim sanatos, fara bube sau tumori in comportament. Nu sunt de acord in totalitate cu asa ceva, cred doar ca timpul ne maturizeaza si ne face sa gandim mai mult decat sa simtim, ne face capabili sa ne aparam sufletul cu puterea mintii.

A te complace intr-o situatie de care esti constient ca nu duce la ceva bun, a spera la nesfarsit ca vei obtine ceea ce credeai, inconstient, ca ai deja, inseamna, de fapt, a merge  legat la ochi pe un drum pe care il cunosteai foarte bine si stiai ca nu ai cum sa te impiedici, pana cand, cineva, invizibil parca, iti muta obiectele si te trezesti cazut la pamant in total necunoscut si atunci poate ca ai nevoie de o mana salvatoare care sa te ghideze.

Cam asa cred  ca e si cu dragostea, dragostea adevarata care se simte, nu se spune, se construieste, nu se fura, se castiga, nu se cumpara, se dizolva, nu se pierde…

foto de aici

14 thoughts on “Ce inseamna sa iubesti?

 1. eu ma refeream la ultimul citat, nu vreau sa intru in contrazicere cu tine, fiecare iubeste in felul lui. totusi..sunt de parere ca in viata poti iubi o singura data in viata cu adevarat. cel putin la mine pana acum asa s-a intamplat..

   • in zilele de astazi nu prea te mai intalnesti cu sentimentul asta de iubire… mirajul banilor si dorinta de realizari .. ne-a acaparat pe toti din pacate. rar sunt cei care mai sunt romantici si nu se sfiesc sa isi arate sentimentele

 2. ” Iubirea nu se masoara in minute, ore, zile, luni, ani. Iubirea se simte, si ceea ce simtim nu putem exprima in cuvinte. ”
  Nici nu ştii cât adevăr se ascunde în vorbele astea… Şi eu spuneam aşa…niciodată nu m-a crezut! Offfff….
  A iubi nu înseamnă a plăcea….nu, nu înseamnă!

  • E important sa faci ceea ce simti, fara sa te gandesti la ceilalti. Nu ai cum sa anticipezi cum o sa primeasca el marturisirea ta sau daca ceilalti te vor critica.
   Incearca sa urmezi ceea ce iti spune inima si poate ca o sa fie bine.
   Ai incredere in tine! 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s