Bogdan

Bogdan a fost salvat…poate o minune de Craciun, poate pentru ca este un om puternic, poate ajutorul nostru, al tuturor, orice “amanunt” a insemnat o viata, viata lui.

Felicitari Bogdan!

26.12.2009 Salut prieteni,

Va doresc din suflet sa aveti parte de Sarbatori Fericite, pline de lumina si iubire alaturi de cei dragi. Anul care vine sa va aduca multe impliniri, liniste, multa sananate si fericire. Va iubesc si va multumesc tuturor, cunoscuti si necunoscuti ce ati fost si sunteti alaturi de mine.

Bogdan Curelea

27.12.2009 In curand se fac 2 saptamani de la operatie. Recuperarea mea evolueaza foarte bine. CT-ul si RMN-ul post operator efectuate saptamana asta arata ca totul e bine si acel cavernom a fost scos in totalitate. De fapt nu aveam un cavernom , ci doua. Unul era pe zona motorie si unul pe zona senzitiva. De aici se explica si de ce simteam piciorul drept tot timpul amortit. A fost o operatie dificila care a durat peste 12 ore , dar PROFESIONALISMUL doctorilor si dotarea clinicii cu apartura de monitorizare a nervilor si RMN intraoperator si au facut ca ea sa aiba succes. Multumesc Doamne ca ai avut grijia de mine si Multumesc Prof. Fahlbusch pentru ca mi-ati salvat viata. Multumesc de asemenea tuturor celor care au facut parte din echipa operatorie si celor care au grija zi de zi de mine.

Bogdan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s