O “Bere Gratis”, va rog!

Cand ma simt incarcata de o mie si una de griji, muzica ma face sa ma destind si sa uit de tot si de toate.

Aseara am avut prilejul de a merge in Garajul Europa FM la concertul trupei Bere Gratis. A fost la superlativ, fara doar si poate. Sunet impecabil, atmosfera, versuri de suflet si o voce incredibila. Marturisesc faptul ca nu am mai fost la un concert al trupei Bere Gratis. Nu stiam ca Mitza are o asemnea voce si pur si simplu eram fascinata.

Imi amintesc cu amuzament ca, in urma cu mai bine 10 ani, la o campanie electorala in orasul natal, au venit si au cantat. Pentru ca nu erau asa cunoscuti pe vremea aceea, oamenii din oras cand au auzit ca e bere gratis in parcul central, s-au gandit la bautura alcoolica, in nici un caz la o trupa de muzica. Am citit pe site-ul trupei ca “a fost ales “Bere Gratis”, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă… bere gratis. Şi aşa a şi fost, la primele concerte audienţa înfierbântată după bere gratis a fost răsplătită însă cu… Bere Gratis.”

Va invit sa accesati Bere Gratis si sa ascultati melodiile din playlist. La mine a functionat si ma simt mult mai bine acum. E important sa stim sa apreciem oamenii care fac muzica adevarata. Sa nu avem o impresie generala despre muzica romaneasca, numind-o de proasta calitate. E adevarat ca suntem influentati de “artistii” care apar ca ciupercile dupa ploaie si incepem sa nu le mai dam credibilitate chiar si celor care nu merita asta.

Bere GratisTaxiCompactVoltajHolografIris reprezinta cateva dintre adevaratele trupe romanesti care fac adevarata muzica. Va multumesc pentru seriozitatea de care dati dovada, pentru entuziasmul cu care lansati noi piese, pentru nemurirea voastra si nu in ultimul rand, va multumesc pentru ca ma faceti mai fericita!

Leave a comment