România pe Blog

Dragii mei,

S-a lansat România pe Blog, primul blog care găzduieşte informaţie de calitate despre toate judeţele ţării noastre.

Avem o ţară frumoasă cu care sunt mândră şi deseori mă revolt atunci când ceilalţi o denigrează. Este adevărat că suntem cu toţii nemulţumiţi de multe lucruri urâte care se întâmplă, însă întotdeauna este bine să privim partea plină a paharului şi să ne delectam privirea cu ceea ce este frumos şi relaxant.

Cred că fiecare dintre noi poate pune o cărămidă la clădirea unei alte imagini care să ne facă cinste. Este important să cunoaştem frumuseţea cu adevărat reală a acestei ţări şi pentru a facilita acest aspect am decis să realizăm un blog care să cuprindă toate informaţiile necesare.

Pe România pe Blog sunt postate articole despre lucrurile, zonele, activităţile cu adevărat frumoase din România. Sunt convinsă că sunt locuri despre care merită să vorbim şi cu care să ne mândrim. Promovăm tot ceea ce este autentic românesc!

Căutam colaboratori pentru România pe Blog, iar dacă îţi place să vorbeşti în scris despre România, mai exact despre oraşul tău natal, dacă ai o soră pe nume gramatică şi poţi să postezi minim un articol pe săptămâna atunci eşti de al nostru. Promovează-ne pe blogul tău, iar noi te vom promova pe România pe Blog. Toate blogurile autorilor vor fi menţionate pe prima pagină, sub articole şi pe o pagină separate, cea a echipei noastre:)

România pe Blog doreşte să devină o enciclopedie a ţării, locul de unde puteţi afla informaţii despre oraşele mai puţin cunoscute publicului larg, însă cu multe atracţii turistice. Tot aici vom promova evenimentele la care puteţi merge, indiferent de locul în care vă aflaţi.

România pe Blog este familia ţării noastre şi primul Blog al României.

foto de aici

4 thoughts on “România pe Blog

  1. Pingback: Multumim frumos pentru ca ati scris despre lansarea "Romania pe Blog"! | Romania pe blog

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s