Circo Acquatico Bellucci

Luni, 10 septembrie, am fost la un spectacol minunat-  Circo Acquatico Bellucci.

Initial ma gandeam ca e vorba doar despre un simplu moment de circ, prezentare de animale si diverse scene artistice cu acestea. In realitate a fost mult mai mult. Artistii au dat dovada de profesionalism si au facut un adevarat show.

Cu toate ca e vorba despre un circ ambulant, totul fiind amplasat intr-un cort, acesti oameni chiar sunt cu adevarat talentati, amuzanti si plin de viata.

Mi-e greu sa descriu in cuvinte fiecare moment, cel mai bine este sa mergeti si apoi sa trageti singuri concluziile. Va garantez ca isi merita banii si cu singurata veti pleca de acolo cu zambetul pe buze. La sfarsitul spectacolului am facut poze cu protagonistii 🙂

Pana pe 17 septembrie ii gasiti la Baba Novac, in rond, acolo au cortul amplasat. E foarte mare, nu aveti cum sa il ratati, iar din 19 septembrie incep o noua runda de spectacole in parcare la Carrefour Orhideea.

Daca vreti sa economisiti bani, aveti o oferta foarte buna AICI.

De asemenea, pentru mai multe detalii puteti sa accesati pagina lor OFICIALA.

MERITA!!!

1 thought on “Circo Acquatico Bellucci

  1. Foarte tari, ii recomand si eu cu placere, chiar isi fac treaba foarte bine. Pana acum ceva timp eu ziceam ca nu mai am varsta sa ma duc la circ dar dupa ce i-am vazut pe cei de la Bellucci mi-am schimbat parerea.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s