Facebook

De la o vreme, facebook-ul este omniprezent.

Mi se pare ca lumea a luat-o razna iremedibil. Vad tot mai des oameni care isi publica fel si fel de poze: intime, oribile, dezgustatoare, neclare sau pur si simplu poze “degeaba”- altfel spus, poze care nu exprima ceva anume, ci sunt publicate doar pentru a arata ca se plimba.

Pe  facebook-ul personal  public din cand in cand poze, rareori comentez, particip la diverse concursuri (la care stiu ca nu prea am cum sa castig, majoritatea fiind facute doar pentru publicitate, dar particip daca pot 😀 ), ma joc atunci cand nu am altceva de facut si comunic pe chat cu prietenii mei. Cam acestea ar fi activitatile pe care le desfasor. Nu ma declar dependenta de facebook, insa consider ca este un mijloc eficient de comunicare 🙂

Mi se par absolut deplasate actiunile unora, din ce in ce mai multi, de a publica locul in care se afla in fiecare moment al zilei, cu cine sunt si ce fac. Bineintele, totul fiind urmat de o fotografie. Unde e intimitatea ta? De ce trebuie sa stie oricine unde esti? Ce bei? Cat bei? Cu cine bei? In general, majoritatea fotografiilor releva potentialul financiar al celui in cauza ilustrat prin categoria de bautura aleasa 😀

Din categoria oamenilor cu fotografii “degeaba” fac parte cateva persoane din lista mea care au nici mai mult nici mai putin de 140 de albume!!! Binteinteles fiecare album contine fotografii “degeaba” realizate 140 de locuri din Europa, in general. Nu era oare mai simplu sa realizeze un album cu numele tarii in care au fost si in acel album sa puna fotografii din “n” orase? Da mai bine daca sunt “n” albume cu “n” titluri dintr-o singura tara, nu-i asa? Sa vada lumea cat se plimba ei si cat de populari sunt!!!

Mda…asadar lista de astfel de pareri ar putea sa fie inifinita asa ca in curand cred ca si mamaia de la tara urmeaza sa isi faca profil de facebook.

*** Revin cu un articol Pro si Contra FACEBOOK

 

 

 

2 thoughts on “Facebook

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s