Viata ta

Se spune ca asa cum iti este camera, asa iti este si viata. Daca esti o persoana dezordonata si iti arunci hainele peste tot, daca lasi dezastru in urma ta, asa e si in sufletul tau. Haos!

Unele persoane se ascund in spatele unor masti. Lasa impresia ca sunt dure, cand, de fapt, sunt cele mai sensibile persoane. Si cred ca fac asta din slabiciune. Nu vor sa fie ranite si incearca sa evite cu orice pret acest lucru. Chiar si atunci cand poate ca au de castigat. Prefera sa nu aiba “ceva”, decat sa piarda acel “ceva” mai tarziu.

Cu totii am suferit cand am pierdut ceva, cand am pierdut pe cineva drag. Am plans, ne-am revoltat, ne-am certat cu toti pentru ca nu am stiut sa ne stapanim emotiile. Cred ca e firesc.

Dar de aici pana la a abandona definitv lupta cu noi insine, cred ca e cale lunga. O viata avem si trebuie sa o traim la maxim. Trebuie sa invatam sa ne apreciem si apoi sa ii apreciem si pe cei din jur, pe cei care merita bineinteles. Avem capacitatea de a alege, de a gasi, de a pastra.

Avem ratiune si sentimente. Cele doua nu fac mereu casa buna, insa cred ca se completeaza una pe cealalta.

Gandeste-te la tine! Oare ai tot ceea ce iti doresti? Oare atat meriti? Oare atat poti? Oare atat vrei? Oare stii cine esti?

foto de aici

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s