LEADERS Education

Iata ca LEADERS Education isi deschide din nou portile. Am participat la acest sir de intalniri si am invatat multe lucruri. Va invit cu drag sa cititi mesajul de mai jos si sa aplicati. O sa merite!

Opreste-te si priveste in jur pentru cateva secunde. Toata lumea comunica! Indiferent daca verbal sau nonverbal, in scris sau direct, comunicarea realizeaza aceeasi sarcina pentru toti: ne ajuta sa ne facem intelesi! Tu, ca viitor lider autentic, ar trebui sa stii ca aceeasi regula se aplica si in cadrul unei echipe, indiferent de natura ei. Ar mai trebui sa afli si faptul ca exista cateva secrete care ajuta liderul sa comunice eficient cu oamenii sai, si anume:

–          sa fie deschis si sincer
–          sa-si respecte echipa
–          sa comunice constructiv, relevant in legatura cu ceea ce vrea sa transmita
–          sa  tina cont de emotiile celor care transmite mesajul

Daca vrei sa afli restul tehnicilor de a comunica eficient in cadrul unei echipe, dar mai ales daca vrei sa inveti sa comunici precum un lider participa la LEADERS Education. Inscrierile au loc in perioada 1 Aprilie – 3 Mai online pe site-ul www.leaderseducation.ro. Participarea este gratuita, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri. Te poti inscrie direct la linkul http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.
Poti participa la traininguri pe temele: Bazele leadershipului, Comunicarea liderului, Valorile liderului, Echipa si Managementul timpului, oferite de Ascendis, cea mai mare companie de training din Romania. Te poti intalni cu lideri care au atins performanta in domeniul artelor cat si lideri din mediul de afaceri: Sergiu Mosoia, Director Medical Pfizer Romania, Mihai Marcu, CEO MedLife (In curs de confirmare), Radu Beligan (In curs de confirmare), Isabelle Iacob, CEO HelpNet (In curs de confirmare).

LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor precum Pfizer, Ascendis, Flanco, Medlife, Benq, ACCA, Hostway, SmartExperience si Publica.
Te asteptam,
Fundatia LEADERS

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s