31.12.2011

Iata-ne in ultima zi din anul 2011!

Pentru mine, 2011 a fost un an linistit, plin de iubire, in primul rand. A fost anul in care mi-am gasit linistea sufleteasca, mi-am descoperit cu adevarat sufletul pereche si am inceput sa privim impreuna catre viitor. Nu stiu la altii cum e, dar la mine a fost nevoie de un an si jumatate pentru a avea o certitudine in aceasta privinta.

In 2011 am fost si norocoasa si am castigat o excursie la Bruxelles. A fost o experienta de neuitat din toate punctele de vedere. A fost o realizare, de ce nu?!

Am vizitat o buna parte din tara mea draga, Romania. Am descoperit o multime de locuri extraordinare si m-am simtit pe alta lume.

De asemenea, octombie 2011 a insemnat prima zi din ultimul an de facultate, de stundetie, de masterat. Deja 2012 o sa aduca un simplu statut de adult, fara benificiile anterioare 😦

Tot in 2011  am devenit pentru prima data matusica. Am o nepotica tare dragalasa pe nume Sara Maria. De asemena, tot in 2011 s-a casatorit o prietena buna, ea dand tonul evenimetelor de acest gen din cercul meu de prieteni, iar in februarie o sa aduca pe lume un baietel. A fost cu adevarat harnicuta 🙂

In septembrie 2011 parintii mei au facut 31 de ani de la casatorie si am petrecut acest eveniment, impreuna, la munte . M-a bucurat excursia pe care am facut-o pentru ca o meritau cu desavarsire.

Multumesc lui Dumnezeu ca si in acest an ne-a lasa pe toti la masa de Craciun, am bunicii, parintii si sora sanatosi si sper sa fim asa mult timp inainte. Iar tu, dragul meu, sa ramai mereu asa cum te stiu: vesel, bun si iubitor! Te iubesc!

In loc de incheiere, dorec tutoror multa sanatate in primul rand, fericire, noroc si voie buna!

La multi ani 2012!

2 thoughts on “31.12.2011

 1. Sa ma pregatesc de nunta? 🙂
  Sunt foarte, foarte fericita pentru tine si ma bucur enorm ca esti linistita si iubita!

  Sa dea Dumnezeu sa avem rezultate si impliniri si anul acesta si sa ramanem in viata numai cu amintiri frumoase!

  Succes!!! :*

  • Pregateste-te! 🙂
   Multumesc la fel! Stii tu ca “lucrurile bune se intampla la vremea lor” sau se mai spune “lucrurile bune se fac la 9 luni”. Depinde care varianta iti suna mai bine 😀
   TE pup!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s