Egalitate la angajare şi la locul de munca

Anul trecut am participat la acet curs si a fost unul de calitate. O parte dintre participanti au venit doar pentru distractie, cursul desfasurandu-se la Poiana Brasov. De aceasta data are loc la Bucuresti si as recomanda sa se inscrie doar acele persoane care sunt realmente interesate de aceasta campanie.

“Universitatea din Bucureşti, alaturi de partenerii sai Asociatia “Grupul de Economie Aplicata”, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” si Blocul National Sindical, va invita sa participaţi la organizarea de cursuri pe tematica non-discriminarii şi managementului diversitaţii, in cadrul proiectului POSDRU/70/6.2/S/41911 „Egalitate la angajare şi la locul de munca – campanie de informare şi conştientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale şi stereotipurilor la angajare şi la locul de munca”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurse Umane 2007-2013.

Cursurile sunt gratuite si se adreseaza studentilor, in calitate de viitori angajati. Cursurile se vor desfaşura la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti (str. Schitu Magureanu, nr. 9) in perioada 26-29 septembrie 2011. Sunt asigurate materialele de curs, pauzele de cafea si pauza de pranz.

Daca doriti sa participati, va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@observatorul-social.ro in care sa specificati numele dvs., facultatea la care studiati, anul de studiu si datele dvs. de contact valide (o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta). Cei care nu mentioneaza la inscriere toate informatiile solicitate mai sus vor fi descalificati.

Termenul limita pentru inscriere este 18 Septembrie 2011.

Organizatorii vor confirma participarea persoanelor inscrise in limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti accesa site-ul proiectului: www.observatorul-social.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 021.310.07.95.”

Succes!

1 thought on “Egalitate la angajare şi la locul de munca

  1. buna ziua si va felict ca aveti un blog frumos si folositor !Felicitari!
    Vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol Umnaitar sa ajutam un copil de un an care este paralizat de mainii si picioare.SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU.Va rog frumos sa publicati un articol despre acest caz poate se gaseste cine sa-l ajute.El are nevoie de suma de 32000 de euro pentru a se recupera din Ucraina.Va las adresa blogului unde gasiti date despre copil,fotogarfii si nr de tel a familiei http://sansapentrudavid.wordpress.com/
    Si va las si adresa mea de e-mail placintavlad@yahoo.com pentru a-mi da un raspuns daca il puteti publica un mic articol.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s