Leadership Education

Leadership Education continua. Anul trecut am luat parte la seria de traininguri organizata de Fundatia Leaders si din acest motiv promovez acest eveniment. Merita incercat, merita sa va clarificat unele lucruri si poate chiar sa va deschideti noi orizonturi.

“In toamna aceasta ii vom avea ca invitati pe Mircea Tudor (inventator, primul si singurul roman care a fost distins cu premiul 1 la Salonul International de Inventii de la Geneva), pe Steven van Groningen (CEO si Presedinte Raiffeisen Bank) si pe Adrian Olteanu (omul ce a repus pe picioare Flanco, in perioada de criza). Trainingurile au aceleasi tematica – Bazele Leadershipului, Managementul Timpului, Comunicarea Liderului, Inteligenta Emotionala si am introdus un curs mai pragmatic – Influenta.

Am nevoie de la voi sa dati mai departe aceste informatii catre studentii din grupele voastre/seriile voastre sau la prieteni cu mentiunea ca se pot inscrie gratuit pe www.leadershipeducation.ro in perioada 1-25 Octombrie, iar trainingurile se desfasoara in datele de 2, 9, 16, 23, 30 Noiembrie.”

Bafta tuturor!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s