Gala Studentilor Romani din Strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate te invita pe 6 ianuarie 2010, ora 15:30, la Hotel Marriott, Bucuresti, la un eveniment cu totul deosebit: GALA Studentilor Romani din Strainatate!

Un eveniment select, singurul de acest fel din Romania. Totul, printre blitzurile fotoreporterilor si interviurile jurnalistilor!

Sarbatorim un an de activitate, timp in care LSRS a avut cea mai spectaculoasa evolutie din peisajul neguvernamental romanesc, cu peste 20 de reprezentante infiintate in toata lumea si peste 2000 de membri!

Ziua va incepe cu Adunarea Generala, unde vom vorbi despre realizarile noastre din 2009 (vom da Raportul!) si despre planurile pentru 2010. And more!

Apoi vom deschide Gala, cu discursuri din partea LSRS si a invitatilor speciali (personalitatii marcante ale vietii publice romanesti, de la ministri la personalitati culturale, din lumea afacerilor si din sectorul neguvernamental) .

Dar momentul principal va fi acordarea PREMIILOR LSRS pentru EXCELENTA ACADEMICA IN STRAINATATE (pentru anul academic 2008-2009)!
Categorii de Premii:
>>Studentul Anului in Europa
>>Studentul Anului in America de Nord
>>Cel mai Bun Student Romani din Strainatate

Detalii: http://gala.lsrs.ro/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s