T. T.

Toni Tecuceanu.

Data nasterii: 13 ianuarie 1972

Locul nasterii: Bucuresti

Profesie: Actor

Data decesului: 5 ianuarie 2010

Toni Tecuceanu a fost unul dintre ultimii veniti in echipa celor de la Cronica Carcotasilor. Un actor care mai avea inca multe sa demonstreze publicului roman, Tecuceanu s-a nascut la data de 13 ianuarie 1972 in Bucuresti.

“Cand eram mic ma jucam in parc la leagane sau “dincolo-n parc” la cinema. In parc la leagane, care era in fata casei, ne dadeam in leagane cand eram mai mici iar cand am crescut mai mari jucam fotbal intre salcamii din parc.”, declara el pe blogul personal, lasand sa se vada firea libera si sufletul plin de viata.

Pe langa actorie, Toni mai avea o pasiune: bucataria. Era un gurmand innascut. Invitat la emisiunea “Cireasa de pe tort” acesta a recunoscut ca provenea dintr-o familie de gurmanzi si ca, desi stia sa gateasca, nu avea timp sa se ocupe de aceasta pasiune. Acesta avea si un restaurant si printre preferatele sale se numarau bucataria indiana si cea italiana.

In Ajunul Craciunului, Toni Tecuceanu a fost internat la Spitalul Matei Bals dupa ce a fost diagnosticat cu virusul AH1N1. Acesta s-a stins din viata in dimineata zili de 5 ianuarie dupa ce starea sanatatii sale s-a agravat iremediabil in urma unor complicatii severe la plamani. Peste cateva zile Toni ar fi implinit varsta de 38 de ani.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s