iulie vineri

iarasi a trecut ceva vreme si nu am mai scris. nu pentru ca totul merge in aceeasi directie sau pentru ca orele de azi sunt si cele de ieri si poate cele de maine, ci pentru ca ma simt tot mai sictirita de toate cele si nu imi place sa arunc cu noroi acolo unde pare a fi curat si frumos.

peste tot se vorbeste de o mobilizare a populatiei, de o uniune pentru schimbare, de o solidaritate nationala. care este totusi ideea avand in vedere incapacitatea unora de a-si purta singuri de grija, de a se proteja de bataia de joc la care se expun voluntar ?

pana nu de curand, eram de parere ca nu exista oameni prosti. DA, asa credeam! eram de parere ca sunt oameni dezinteresati, delasatori, neimplicati, pasivi, neinformati, ne ne ne ne…. insa, cu parere de rau, pot spune ca m-am convins ca exista o gramada de oameni prosti sau doar prosti (fara oameni). nu vorbesc acum numai pe plan sentimental, cu toate ca sta in prima banca (ca si premiantii), dar mai ales la nivel educational, cultural…

observ o lupta pentru “afirmare”, o continua alergatura cu genunchii rupti catre popularitate. nu era suficient ca in orasul cu pricina traiesc numai fete “de lux”, acum exista si “misse” nationale. Don’soara, nu iti era bine pe strazile vaste ale Bucurestiului, trebuia neaparat sa ne intri si in case?

Mda…si inca o zi din cei 20 de ani ai mei….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s