8 iunie

Am gasit intamplator cateva “caracteristici” ale zodiei mele. M-am amuzat teribil la unele fraze, insa m-am regasit ca si descriere in altele. 🙂

Enjoy 😀

Despre femeia Leu:

 • Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata în umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc. Femeia Leu nu va sta niciodata pe gânduri în fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, oricât ar costa, daca “îi vine de minune”. La nivel subconstient, cu cât un obiect este mai scump, cu atât mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii în diverse roluri interpretative. Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neîntelese, de la ipostaza de mama devotata pâna la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna în rândul aristocratiei timpului având la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa. Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune “nu” – plin de candoare si de naivitate – este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei cârn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor întredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darâma toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de înger.

Cum seduci femeia Leu:

 • Invitati-o pe Coasta de Azur, promiteti-i parfumuri de santal si duceti-o la cele mai celebre spectacole ale timpului – nu numai pentru valoarea artistica a acelui spectacol, cât, mai ales, pentru locul select si pentru posibilele întâlniri cu oameni din înalta societate – apoi prezentati-o ca pe cea mai reusita relatie a vietii dvs. si faceti totul ca oamenii s-o asculte si s-o aplaude! O femeie Leu autentica îsi va intra imediat în rol si nu va va dezamagi niciodata.
 • Ajutati-o pe femeia Leu sa se angajeze într-un loc care “suna bine” pentru urechile multimii si fiti sigur ca nu va va face de râs, întrucât tot ceea ce-si doreste este sa fie prima, cea mai buna, seful absolut. “Statul sunt eu” este o deviza care a facut cariera de la Regele Soare încoace.
 • Odata semnat contractul sentimental cu femeia Leu, nu va va fi deloc usor sa parasiti scena pe care se deruleaza episodul dvs. sentimental. Ar fi si pacat sa dezertati, mai ales daca sunteti adeptul senzatiilor tari în viata si daca sunteti de parere ca dramele sentimentale dau culoare existentei. Oferiti-i femeii Leu câte un rol în fiecare zi si relatia aceasta va deveni inepuizabila.
 • Veniti acasa cu flori sau cu complimente sincere si nu veti sti niciodata ce înseamna monotonia în cuplu sau abstinenta sexuala. Provocatoare si autoritara, femeia Leu care ocupa locul 1 în viata dvs. (indiferent daca sunteti casatorit cu o alta femeie) va sti sa va ofere acel tot pentru care orice barbat din lume ar da oricât – o pasionalitate frenetica si o vitalitate sexuala pe care e bine sa le luati în calcul înca de la începutul relatiei, daca vreti ca, în aceasta viata, sa trageti “lozul cel mare” în iubire.

haha

😀 😀 😀 😀

16 thoughts on “8 iunie

 1. daaaaaaaaaaa dar sunt cam prea multe fete frumoase ……………si atunci trebuie sa te limitezi sai spui ca-i frumoasa doar la una!

  • asa ar fi frumos, insa daca e una de ce nu ar fi mai multe? exista si varianta asta.
   in fine….am cam transformat blogul meu intr-un chat, nu crezi?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s