Floare de Iris

iris663215412Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, este internat într-o clinică din Germania, unde este supus unor investigaţii medicale, deoarece starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă. Nelu Dumitrescu, bateristul formaţiei, a declarat, pentru Mediafax, că solistul suferă de o boală ereditară. “E ceva purtător de la tatăl lui şi acum face nişte verificări”, a mai spus el.

“Cristi nu este în stare gravă. Nu e internat în spital, se află la o clinică privată pentru teste şi analize”, a declarat impresarul formaţiei, pentru Agerpres.

“Nu a fost dus de urgenţă, nu a leşinat, nu a căzut. Noi am avut concerte săptămâna trecută, vineri şi sâmbătă, la Lăptărie şi la Constanţa. Lumea l-a văzut, este viu şi nu are niciun fel de problemă, aşa cum spun acei oameni de la televiziune. Noi am hotărât, la începutul acestui an, că este momentul să intervenim vizavi de acea burtă a lui, despre care vorbeşte toată lumea. O să vedem ce soluţie găsim şi ce ne oferă doctorii ca variante. Vom avea o conferinţă de presă cât de curând şi vă vom anunţa”, a adăugat impresarul.

Cristian Alexandru Minculescu s-a născut pe 9 ianuarie 1959 la Bucureşti şi este, începând din anul 1980, liderul trupei de rock IRIS. Cristi Minculescu reprezintă alături de Iris simbolul rezistenţei culturale, pentru generaţii întregi de fani rock, în perioada comunismului, şi, de asemenea, unul dintre puţinii artişti care au făcut legătura între acele generaţii şi cele actuale, el activând cu mare succes şi după 1990, până în prezent.

iris-player1

mi-e dor sa mai merg la in concert la Iris. am fost foarte dezamagita pentru ca s-a amanat concertul de pe 2 martie, insa sunt sigura ca va fi reprogramat pentru o alta data apropiata.

ii doresc lui Minculescu toata sanatatea din lume si sa ne mai sensibilizeze cu melodiile sale.

Iris, singura iubire!

This entry was posted in Uncategorized by Raluca. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s